Kwaliteit

 

Topkwaliteit Seizoenbloemen
Wanneer de consument een bos bloemen koopt is het vanzelfsprekend dat hij of zij daar zo lang mogelijk van wil genieten. Dat is dan ook de drijfveer van Rijk de Jongh Flowers. Het leveren van topkwaliteit is de speerpunt van ons bedrijf. Het streven is om elk seizoen weer een constante hoge kwaliteit te leveren.
 
Ons assortiment bestaat uit een aantal verschillende producten, wat ervoor zorgt dat elk seizoen de populaire seizoenbloem beschikbaar is. Al deze producten stellen verschillende eisen aan de omgeving om optimaal te kunnen groeien. Doordat wij de beschikking hebben over verschillende mogelijkheden qua teelt; in de kas, in tunnelkassen of buiten, kunnen wij aan deze eisen voldoen. Dit levert de kwaliteit op die we graag willen leveren aan groothandel en bloemist.
 
Optimaal vaasleven

Door middel van de geavanceerde werkwijze worden de geoogste bloemen zo snel mogelijk gekoeld naar een optimale temperatuur. De verschillende producten hebben specifieke eisen voor een optimaal vaasleven. Binnen ons bedrijf kennen we daarom per product ook een andere werkwijze.
 
Om goede tips en adviezen te kunnen geven over het vaasleven worden er door ons regelmatig vaasleventesten uitgevoerd. Alle vers geoogste bloemen worden naar de klanten getransporteerd in schoon water met een Chrysal voorbehandeling. Dit zorgt voor een verhoogde voedingsopname; wat weer resulteert in langere houdbaarheid van de bloemen. 
 
Plezier

Alle handelingen in ons bedrijf zijn dus gericht op een optimaal vaasleven van de bloemen. Met veel plezier werken wij dagelijks aan het leveren van topkwaliteit voor onze klanten!
 

 

Meer informatie